Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastepny temat |
Autor |
Wiadomosc |
18C_wojtazy Prezes Stowarzyszenia
Dolaczyl: 14 Maj 2007 Posty: 1194
|
Wyslany: Sro Mar 12, 2008 9:37 pm Temat postu: Radio Gdańsk - "Tu i teraz" z Nieborowskiej 34 |
|
|
Radio Gdańsk wraca do tematu Nieborowskiej 34.
13 marca po godzinie 17.00 zostanie nadana audycja na żywo spod naszego bloku - będziemy rozmawiać o aktualnej sytuacji w rozwiązywaniu naszych problemów z deweloperem. Spodziewani są także interesujący goście - zapraszamy do udziału i słuchania! _________________ pozdrowienia, wojtazy |
|
Powrot do gory |
|
|
7c_Rex Członek Stowarzyszenia Nieborowska 34
Dolaczyl: 16 Maj 2007 Posty: 683
|
Wyslany: Czw Mar 13, 2008 8:38 pm Temat postu: |
|
|
hmm czy jest gdzies kopia tego nagrania , niestety nie mogłem ani słuchac ani tu być |
|
Powrot do gory |
|
|
18C_wojtazy Prezes Stowarzyszenia
Dolaczyl: 14 Maj 2007 Posty: 1194
|
Wyslany: Pia Mar 14, 2008 7:46 am Temat postu: |
|
|
7c_Rex napisal: | hmm czy jest gdzies kopia tego nagrania , niestety nie mogłem ani słuchac ani tu być | Poprosiłem już Radio Gdańsk o udostępnienie nagrania. Tak jak przy poprzednich audycjach, jak tylko otrzymamy zapis audycji umieścimy go na stronie.
Dla tych, którzy nie słyszeli programu powiem tylko, że oprócz przedstawicieli mieszkańców naszego bloku, była również jedna z osób mieszkających na osiedlu Kryształowe, gdzie również deweloper nie wywiązał się z zawartych umów (więcej szczegółów można znaleźć na stronie internetowej www.moje-nie-moje.pl). W audycji uczestniczyła również Radna Miasta Gdańsk - Pani Agnieszka Pomaska - która od początku wspiera nas w walce o mieszkania. _________________ pozdrowienia, wojtazy |
|
Powrot do gory |
|
|
7A_bolek V-ce Prezes Stowarzyszenia
Dolaczyl: 14 Maj 2007 Posty: 1044 Skad: Gdańsk
|
|
Powrot do gory |
|
|
|