Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastepny temat |
Autor |
Wiadomosc |
7A_bolek V-ce Prezes Stowarzyszenia
Dolaczyl: 14 Maj 2007 Posty: 1044 Skad: Gdańsk
|
Wyslany: Sob Paz 21, 2000 12:01 am Temat postu: O rejestracji... |
|
|
Witam serdecznie na forum Stowarzyszenia Nieborowska 34!
Zachęcamy do rejestracji oraz wypowiadania się w naszej sprawie. Szczegóły i aktualności są również dostępne na stronie głównej: www.n34.pl.
Z uwagi na powtarzające się automatyczne rejestracje robotów spamerskich promujących różne niestosowne treści, wszystkie rejestracje są ręcznie akceptowane lub odrzucane przez administratora. Prosimy o wyrozumiałość, max 1 dzień roboczy cierpliwości (często akceptacja dokonywana jest w kilka minut).
Tylko po dokonaniu rejestracji (oczywiście darmowej) istnieje możliwość wypowiadania się na forum. Zastrzegamy sobie prawo do wykluczania użytkowników lub/i usuwania wybranych wątków i postów nie spełniających ogólnie przyjętych zasad netykiety.
Pozdrawiam
Bolesław Drapella
Stowarzyszenie Nieborowska 34
PS: Jeśli jesteś mieszkańcem naszego bloku, a jeszcze nie masz swojego loginu, proszę o bezpośredni kontakt w celu utworzenia specjalnego dostępu. |
|
Powrot do gory |
|
|
rafał Kandydat
Dolaczyl: 30 Sty 2012 Posty: 2
|
Wyslany: Pon Sty 30, 2012 6:18 pm Temat postu: witam |
|
|
kupiłem mieszkanie z wadą prawną i walczę z developrem. Nadzór budowlany nakazał robiórkę (dobudowanie klatki schodowej i zrobienie z dużego dwupoziomowego mieszkania dwóch osobnych- developer nie zalegalizował tego wcześniej i sprzedał mieszkanie z wadą prawą.
grozi nam rozbiórka albo 100 tyś z tytułu opłaty legalizacyjnej
mieszkam w okolicy wrocławia i szukam prawnika, który się specjalizuje w tego typu sprawach
pozdrawiam
Rafał |
|
Powrot do gory |
|
|
7A_bolek V-ce Prezes Stowarzyszenia
Dolaczyl: 14 Maj 2007 Posty: 1044 Skad: Gdańsk
|
Wyslany: Pon Lut 06, 2012 10:42 am Temat postu: |
|
|
Witam Rafale, my korzystamy z kancelarii Socius, ale do w Gdańsku i nie sądzę aby ktoś inny niż lokalnie w okolicach Wrocławia mógł Wam pomóc... jeśli temat jest nadal aktualny (szukanie prawnika we Wrocławiu), daj proszę znać na maila lub na priv, może coś pomogę, bo zawodowo związany jestem z branżą nieruchomości i we Wrocławiu mam znajomych.
Bolesław Drapella |
|
Powrot do gory |
|
|
|